Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

15 Sep Защо да поставите фототапети в интериора – 11 повода
0 14085
Смятате ли, че тапетите са нещо остаряло, ако отговорът е да, то замислете се за фототапети?Те са по-модерната тенденция, особено след като съвременните технологии ви позволяват да създавате трайни, в..
15 Apr Дизайнерски съвети как да съчетаете два вида тапети в една стая
0 8895
Дори в двадесет и първи век, на мода е съчетанието от два вида тапети в една стая. Днес ще поговорим именно за него.Разбира се, този подход в аранжирането на стените, не е толкова популярна, колкото б..
27 Apr Естествените тапети в интериора – за и против
0 10025
Ако и на вас предстои да правите ремонт с освежаване на тапети в една стая, то навярно ще се сблъскате с някои от най-наболелите въпроси.Тапетите от природни материали са по-малко известени от тези из..
30 Apr Фототапети с триизмерен ефект
0 5902
Ако тапетът на стаената ви се струва твърде скучен, може да не сте съвсем наясно с интересните продукти, които се предлагат на дизайнерския пазар.Истината е, че в интериор с тапети сме свикнали от мин..
03 May Винилови тапети – 5 факта, за които не знаете
0 8272
Ако изберете да поставите винилови тапети в интериора на една от стаите си, трябва да знаете по какво се различават от останалите видове. Това, какви са предимствата и характеристики им, кой е най-поп..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)